Köszöntő arrow Általános információk
Pályázati információk PDF Nyomtatás E-mail

 Amennyiben...

  • felkeltették érdeklődését az INNODESK szolgáltatásai
  • rendelkezik olyan innovatív ötlettel, melyet szívesen kidolgozna/megvalósítana
  • hasznosan tudná eltölteni idejét az INNONET Innovációs és Technológiai Központban

...nyújtson be pályázatot az INNODESK infrastruktúrájában való egy éves, térítésmentes elhelyezésre!

A pályázaton részt vehet minden az innovatív elgondolásai megvalósítása iránt elkötelezett nyugat-dunántúli ötlettulajdonos. Külön pályázati fordulót hirdetünk a Széchenyi István Egyetem hallgatói számára.

Image

Mit kínál az INNODESK pályázat?

Egy éves ingyenes tartózkodást az INNONET Innovációs és Technológiai Központban. Teljes irodai infrastruktúrát, titkársággal, tárgyalókkal, IT eszközökkel. Reprezentatív megjelenést a leendő üzletfelek előtt. Tanácsadást és gyakorlati javaslatokat egy eredeti ötletre alapuló vállalkozás létrehozásához, megerősítéséhez.

Kik jelentkezhetnek az INNODESK pályázatra?

Mindenki, aki saját innovatív ötletét szeretné kamatoztatni és vállalja, hogy legkésőbb az INNODESK irodában eltöltött 12. hónap végére kidolgozott üzleti tervvé formálja ötletét. A nyertes pályázóval az INNONET Innovációs és Technológiai Központ szerződést köt.

Mik a kiválasztás szempontjai?

Az INNONET Innovációs és Technológiai Központ fő feladata innovatív vállalkozások támogatása. A kiválasztás egyik fő szempontja számunkra az, mennyire eredeti, újszerű az ötlet, amelyet a pályázat bemutat. A következő szempont annak vizsgálata, mennyire megalapozott a tervezett tevékenység. Az ötletnek alkalmasnak kell lennie arra, hogy a fenntartható üzleti teljesítmény jöjjön létre általa. Az INNODESK infrastruktúra a különböző ötleteket/vállalkozásokat eltérő mértékben tudja támogatni. Elsősorban a pályázó feladata azt megítélni, saját elképzelései megvalósítását valóban segítik-e az INNODESK szolgáltatásai. A pályázatra az itt letölthető űrlap kitöltésével lehet jelentkezni

Image

Hová kell elküldeni a pályázatot?

A pályázatot (pályázati űrlap, önéletrajz) az INNONET Innovációs és Technológiai Központ címére kell eljuttatni levélben, faxon, vagy e-mailben. (elektronikusan beküldött űrlapok esetében javasoljuk, érdeklődjön telefonon az e-mail célbaéréséről)

Kapcsolattartó:

Vasvári Bálint
projektmenedzser

INNONET Innovációs és Technológiai Központ

H-9027 Győr, Gesztenyefa u. 4.

Tel: +36 96 506 900 Fax: +36 96 506 901

E-mail:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A Széchenyi István Egyetemen zajló pályázati fordulóval kapcsolatban további felvilágosítás kérhető:

Gáspár Szabina
projektmenedzser

AIESEC, Győr

H-9026 Győr, Egyetem tér 1.

Tel: +36 96 613-576

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

Image

Meddig lehet jelentkezni?

A Széchenyi István Egyetem hallgatói körében meghirdetett pályázati forduló esetében 2006. december 11-ét követően vagy a 30. pályázat befogadását követően kerül sor. 

Az első zsűrizésre a nyugat-dunántúli általános pályázati forduló esetében 2006. december 18-át követően vagy a 30. pályázat befogadását követően kerül sor.

 

Utolsó frissítés ( 2006. november 17. )